Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Squash Sport Arena Timisoara

Dispunem de 3 terenuri de squash omologate pentru ca tu poti fi sigur ca niciodata nu va trebui sa astepti sa joci.

Daca nu ai echipamentul tau vei primi rachete si mingi de cea mai buna calitate pentru ca jocul tau sa fie cat mai placut.

Fie ca te odihnesti dupa o partita sau vrei sa relaxezi intrun mediu placut, zona de lounge & bar iti ofera ambientul perfect.

Despre Squash

Este un sport nou în tara noastra, în trecut era practicat de industriașii de pe Wall Street în pauzele dintre sesiunile de negocieri în vederea detensionării.

Squashul, cosiderat cel mai sănătos sport atât datorită consumului enorm de calorii peste 1000 într-o oră de joc , dar și datorită faptului ca pune în mișcare majoritatea grupelor musculare.

Este ușor de învățat, se poate jucat atât din placere în timpul liber dar și ca sport de performanță.
Squashul este un sport indoor, poate fi practicat indiferent de situatia meteo si de temperatura de afara și se joacă de 2 persoane intre 4 pereti folosind o minge si 2 palete.

Nu sunt comentarii la "Squash Sport Arena Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Squash Sport Arena Timisoara" »



Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.